inox deurklinken

inox deurklinken

Inox deurklinken nodig? Fleur je saaie binnendeuren op met fraaie deurklinken en deurkrukken. Bij Praxis vind je een uitgebreid assortiment van het beste deurbeslag in alle soorten en maten. Maak een keuze uit de ruime voorraad voor binnen en buitendeuren, geef je huis de uitstraling die jij wilt.

Inox deurklinken

RVS deurbeslag van RVS Land voor binnen en buitendeuren. Diverse hoogwaardige merken zoals INTERSTEEL en Artitec, maar ook andere merken voor zeer aantrekkelijke prijzen. Deurbeslag is een verzamelnaam voor al het beslag aan en rondom een deur zoals deurkrukken en deurgrepen.Ieder heeft zo zijn eigen wensen als het gaat om deurbeslag. Misschien wil je graag strakke deurklinken zonder poespas, of hou je juist van golvende vormen en details. RVS heeft het allemaal!

Roestvrij staal wordt vanwege zijn voordelen niet alleen gebruikt voor deurklinken, maar ook voor een groot aantal andere industrieën. Hoewel deurklinken en het bijbehorende beslag van verschillende materialen kunnen zijn gemaakt, zoals messing, aluminium, koper en andere, blijkt roestvrij staal de beste weerstand te bieden.Roestvrijstalen deurklinken voor toegangsdeuren zijn vanwege hun duurzaamheid en esthetische uitstraling de beste optie voor uw deuren die de kwaliteit verhogen . Als u zich afvraagt ​​wat de belangrijkste voordelen zijn van RVS deurkrukken voor buitendeuren.  Deurbeslag kopen ? lees dan verder.

WAT MAAKT STAAL ROESTVRIJ?

Roestvrij staal bevat ijzer, chroom, mangaan, silicium, koolstof en in veel gevallen nikkel en molybdeen. Zoals metallurgisch ingenieur Michael L. Free uitlegde, bevat al het roestvrij staal ten minste 10 procent chroom, dat een dominante rol speelt bij de reactie met zuurstof om een ​​corrosieproductfilm te vormen. Deze stabiele film fungeert als een barrière die de toegang van zuurstof en water tot het onderliggende metalen oppervlak beperkt. Zuurstof die bindingen vormt, kan zich daarom niet binden met ijzer en voorkomt roesten.CORROSIEWEERSTAND
Roestvrijstalen deurklinken voor buitendeuren, die langer in contact komen met water en vochtige lucht, roesten niet als ze van geschikt materiaal zijn gemaakt en af ​​en toe worden onderhouden.Voor snellere fabricagetijden en eenvoudige productie gebruiken veel fabrikanten een combinatie van verschillende non-ferromaterialen , zoals aluminium en messing.

In dergelijke producten wordt elektrochemische integratie tussen verschillende metalen genegeerd, wat een nadeel is bij de vorming van een galvanische verbinding tussen de moedermetalen en dus blootstelling aan de processen van structuurvernietiging van de gebruikte materialen.Non-ferrometalen in de deurklink oxideren in de lucht en geven dit door aan andere nabijgelegen delen, wat resulteert in corrosie. Daarom is het belangrijk om schroefdraad, draadpen, houder, buis en andere essentiële onderdelen voor een deurkruk uit RVS te produceren. Goed verwerkte RVS deurklinken zijn corrosievrij en roesten niet. Sterker nog, zelfs in een vochtige en zoute omgeving roesten ze niet, maar hebben ze beter, resistenter roestvrij staal nodig.

ESTHETISCHE AANTREKKINGSKRACHT

Waar bijvoorbeeld een gelakte messing deurkruk na verloop van tijd kan verbleken of van kleur kan veranderen, behoudt RVS deurkruk zijn uitstraling . Als het oppervlak op de juiste manier wordt behandeld, hebben roestvrijstalen deurkrukken een voortreffelijke vorm en een edele uitstraling, terwijl zorgvuldig geslepen oppervlakken en randen aanzienlijk bijdragen aan de perfectie van het product.De bovennatuurlijke glans van roestvrij staal is meer dan duidelijk voor het menselijk oog, aangezien het een van de meest gebruikte materialen is in huiselijke en sociale omgevingen. Zilveren perfectie lijkt constant in de mode te zijn en het is gemakkelijk aan te vullen met andere accessoires op de deuren, zoals roestvrijstalen rozetten, haken, sloten, huisnummers of de decoratieve elementen van een modern huisportaal.

LANGDURIGE DUURZAAMHEID

Roestvrij staal als een extreem sterk metaal handhaaft structurele stabiliteit en is schokbestendiger voor oppervlakken. RVS geeft deurklinken een vrijwel oneindige levensduur. Duurzaamheid en de lange levensduur maken een deurklink vaak tot “ de kers op je deur

MINIMAAL ONDERHOUD

Terwijl andere materialen speciaal onderhoud en zorg vereisen bij het kiezen van reinigingsmiddelen, behouden roestvrijstalen deurklinken voor buitendeuren een uitzonderlijke visuele aantrekkingskracht en zijn ze gemakkelijk schoon te maken.Het gebruik van zeep, water of een mild reinigingsmiddel wordt het best aanbevolen bij het reinigen van roestvrijstalen deurklinken . U kunt ook andere reinigingsmiddelen gebruiken, maar deze mogen geen agressieve en schurende ingrediënten bevatten. Het gebruik van chloorreinigers, zoals bleekmiddel, reinigingspoeders en diverse ovenreinigers wordt afgeraden.

De RVS deurkrukken kunnen het beste gereinigd worden met de zachte kant van een schoonmaaksponsje of -doek , maar zeker niet met staalwol of metalen schuursponsjes. Ondanks dat RVS deurklinken minimaal onderhoud vergen, is het toch aan te raden om ze minimaal één keer per maand schoon te maken.

HYGIËNISCH OPPERVLAK

Een van de redenen waarom roestvrijstalen deurkrukken hygiënisch zijn, is dat het materiaal over het algemeen geen poriën heeft. Bacteriën met vuil overleven zelden, terwijl deurklinken eenvoudig te desinfecteren zijn. Vanwege dit voordeel worden roestvrijstalen deurklinken meestal gebruikt op deuren in sanitaire en hygiënische omstandigheden. Zelfs chirurgische gereedschappen en medische apparatuur worden er meestal van gemaakt, vanwege het vermogen om te worden gesteriliseerd en duurzaam. Goed spiegelgepolijste roestvrijstalen deurkrukken zijn nog hygiënischer en kunnen succesvol standhouden in ruige omgevingen.

RECYCLEBAAR MATERIAAL

In tijden van milieuproblemen kan roestvrij staal een uitstekend recyclebaar materiaal worden. Wist je dat het 100% recyclebaar is en dat 60% van het nieuwe RVS afkomstig is van een oud exemplaar dat al gerecycled is? De aanschaf van RVS deurkrukken helpt dus om het milieu te beschermen en afval te verminderen.Ročaji iz nerjavečega jekla imajo številne prednosti pred ostalimi ročaji-GriffingModerne RVS deurkrukken met inzet van glas, hout en aluminium en de mogelijkheid van identificatie met vingerafdruk.

Tags: Douglas hout kopen