Page
Bouwcontainer huren

Bouwcontainer huren

Wij krijgen vaak de vraag waarvoor je een bouwcontainer kunt huren. Dit kan voor zoveel verschillende doeleinden dat dit niet kort is samen te vatten. Veel mensen denken dat alleen bedrijven dit doen, maar dit is niet waar! Als je gaat verhuizen en je afval wil wegbrengen naar de milieustraat dan merk je al snel dat de kosten hiervan hoog oplopen. Maar als je een bouwcontainer huurt is dit een stuk goedkoper. Daarnaast bespaar je ook een heleboel tijd omdat je hem gewoon voor de deur hebt staan. Hij wordt gebracht en opgehaald, dus je hoeft niet zelf naar de milieustraat te rijden. Hierdoor kun jij lekker genieten van een drankje in de zon na het verhuizen of verbouwen. Het is een aanrader voor iedereen die tijd wil besparen en niet teveel wil betalen voor het vernietigen van afval.

Waarvoor kun je een bouwcontainer huren?

Natuurlijk zijn er verschillende doeleinden waarvoor je een bouwcontainer kunt huren. Of je nu een klein of een groot huis hebt, bij verhuizen en verbouwen komt altijd een hoop afval kijken. Wat is er dan handiger als een afvalcontainer voor de deur waar je alles in kunt gooien? In principe neemt de container maar de ruimte van 1 parkeerplaats in beslag, dus het is even een dagje je auto aan de kant en klaar is kees. Wil je hem op een andere plek laten plaatsen dan dien je eerst contact op te nemen. Dit zodat wij ook kunnen inschatten of een bouwcontainer huren de oplossing is voor jou. Wij komen met de vrachtwagen en die past helaas niet in een smalle steeg of krappe ruimtes. Ons team denkt graag met je mee naar een passende oplossing!

Wat mag wel en wat niet ?

Een bouwcontainer huren is meestal de ideale oplossing voor verhuizingen en verbouwingen. Maar wat mag nu wel en wat mag niet? In principe mag je al het afval, puin en materialen wel in deze container gooien, met uitzondering van vet of chemisch materiaal. Daarnaast is het helaas ook niet toegestaan om autobanden of matrassen hierin te gooien, want deze moeten op een andere manier vernietigd worden. Dit geldt tevens ook voor niet tuinafval zijnde bielzen bijvoorbeeld. Of voor het vernietigen van dakafval. Natuurlijk kun je de vloerbedekking wel bij ons kwijt. En ook alle kunststof en niet asbesthoudende materialen. Het merendeel van je afval kun je dus altijd kwijt in de bouwcontainer.

 Ideaal voor verbouwingen en verhuizingen

Mensen die beginnen aan een verbouwing of verhuizing bereiden alles vaak goed voor en zo ook het huren van een bouwcontainer. Dit zorgt ervoor dat je geen gedoe hebt met meerdere keren op en neer rijden naar een afvalverwerker. Als je een parkeerplaats voor de deur hebt kun je daar de container zelf kwijt. Dit scheelt ook nog eens een hoop tijd aan het lopen en daardoor is de verbouwing of verhuizing in een mum van tijd klaar. Ook is het handig als je bijvoorbeeld de tuin gaat herinrichten. Of wat dacht je van het opknappen van een bedrijfsruimte? Kortom genoeg mogelijkheden!