De juiste materialen kiezen voor uw veranda

Veranda bouwen
Bij het kiezen van het juiste soort terras voor uw huis is het belangrijk de vele beschikbare opties in overweging te nemen, waaronder de soorten materialen en installatietechnieken. Een terras van goede kwaliteit gaat lang mee en kan gemakkelijk worden onderhouden. Het is belangrijk een materiaal te kiezen dat past bij de stijl van uw huis, en rekening te houden met de duurzaamheid van het beslag van uw terras. Als u een terras kiest dat duurzaam en aantrekkelijk is, verhoogt u ook de doorverkoopwaarde. U kan ook kiezen voor een woonuitbreiding aan uw woning, dit is meer dan een veranda alleen. Bij een woonuitbreiding worden verschillende muren opengebroken om zo tot een grotere ruimte te komen waar natuurlijk lichtinval primeert.

Kosten per vierkante meter

Als u overweegt een terras te vervangen of aan uw huis toe te voegen, moet u weten hoeveel het gaat kosten. U zult rekening willen houden met het soort materiaal dat u kiest en de hoeveelheid werk die nodig is om het terras te installeren.

Een populair type materiaal is Veranda composietterras. Het is gemaakt van een mengsel van hout en kunststof, waardoor het duurzaam, schimmelwerend en schimmelbestendig is. Het zal ook niet rotten. Het materiaal is aan alle drie zijden afgedekt voor extra bescherming.

De installatiekosten variëren per locatie en kunnen oplopen tot meer dan 1000 dollar. Het is echter belangrijk op te merken dat sommige delen van uw terras niet in aanmerking worden genomen bij de berekening van de totale oppervlakte.

De duurste tijd om een composiet terras te installeren is in de lente en de zomer. U kunt geld besparen door een terras in de winter te installeren. Het is belangrijk te weten dat het product een residentiële garantie heeft van 25 jaar.

Bovendien, als u besluit een onderconstructie voor uw nieuwe terras te bouwen, voegt u ongeveer nog eens 1.000 dollar aan de kosten toe. Wanneer u overweegt om Veranda of Trex te gebruiken, is het belangrijk om in gedachten te houden dat Veranda een iets sterkere treksterkte heeft. Het is ook bestand tegen insecten.

Als het gaat om de doorverkoopwaarde van uw terras, is het een goed idee om te kiezen voor een kwaliteitsproduct. In feite kan een composiet terras de waarde van uw huis verhogen. Dit geldt vooral als u kiest voor een merk als Veranda, dat bekend staat om zijn duurzaamheid en sterkte. Het materiaal is bestand tegen weersinvloeden en zal nooit rotten, kromtrekken of geschilderd moeten worden.

Garantie

Er zijn veel dingen waar u rekening mee moet houden bij het installeren van uw nieuwe veranda. Allereerst wilt u de juiste materialen kiezen. Er zijn een aantal hoogwaardige composiet terrassen op de markt, maar u vraagt zich misschien af welke het meeste waar voor uw geld biedt. In dit artikel zullen we de beste terrasproducten in drie categorieën onderverdelen.

Het beste terras van composiet is niet zomaar een composiet; het is ontworpen om duurzaam en functioneel te zijn. Als u op zoek bent naar een nieuwe buitenruimte, bekijk dan zeker de producten van Horizon Composite Decking. Ze worden vervaardigd door Fiberon, een marktleider in terras- en railingproducten. Ze worden gedekt door een beperkte residentiële garantie die uw nieuwe investering beschermt tegen verbleken, scheuren en meer. U bent ook beschermd tegen schimmel en rot.

Er is ook een composiet terras dat niet zo duur is als de andere op deze lijst, maar toch de kwaliteit biedt die u verwacht. Het beste deel is dat het ongelooflijk eenvoudig te installeren is. Je hebt waarschijnlijk maar twee mensen nodig om de klus in een mum van tijd te klaren. De muurprofielen zijn bovendien afgedicht met een siliconenkit van topkwaliteit. Het bedrijf biedt zelfs bescherming tegen schimmel, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over splinters of schimmel in de regen.

Het echte geheim van een mooie buitenruimte is niet alleen het kiezen van het juiste materiaal, maar ook de juiste installatiemethode. Hoewel het verleidelijk is om met een goedkope aannemer of bouwer in zee te gaan, is de kans veel groter dat een installatie van goede kwaliteit jarenlang meegaat.

Voorgemonteerde balustrades

Door te kiezen voor voorgemonteerde kits voor veranda-installatie kunt u tijd en geld besparen. Deze kits maken het gemakkelijker om in een weekend het gewenste resultaat te bereiken. Maar niet alle fabrikanten zijn gelijk. Om de beste te kiezen, moet u rekening houden met de materialen en het ontwerp van het systeem.

Bijvoorbeeld, het Westbury Aluminium Railing systeem combineert schoonheid en sterkte. Het komt in een verscheidenheid van poeder-gecoate afwerkingen.

Vinyl railing is ook beschikbaar, die een onderhoudsarm en eenvoudig te installeren alternatief biedt. Deze systemen kunnen als pakketten of als afzonderlijke componenten worden gekocht. De prijs varieert van ongeveer $150 tot $850 per strekkende meter.

Als u een meer betaalbare optie zoekt, kunt u behandeld hout overwegen. Dit materiaal is echter gevoeliger voor schade. Het kan ook moeilijk te schilderen en te beitsen zijn. Bijvoorbeeld, zal het nodig jaarlijks vlekken om het te houden van rotten.

Kabelreling is een andere populaire optie. Het kan worden geïnstalleerd tussen de houten spijlen. Het is verkrijgbaar in drie poedercoats. De Key-Link kabel reling beschikt over voorgeboorde balusters en spanner fittingen. Hij kan ook op maat worden gemaakt.

Glazen balustrades zijn licht en bieden een helder uitzicht. Zij kunnen worden behandeld om watervlekken te minimaliseren. Ze komen in gehard glas voor de veiligheid. Ze zijn ook duurzamer dan ijzeren leuningen. Het kost 75 dollar per uur om een glazen balustrade te installeren.

Traditionele houten leuningen zijn elegant. Ze zijn ook goedkoop, maar ze vereisen onderhoud. Je moet ook de tijd nemen om ze regelmatig te beitsen.

Composiet leuningen zijn een geweldige optie voor huiseigenaren die willen het uiterlijk van hout met de duurzaamheid van plastic. Fiberon produceert Veranda railing, die wordt verkocht bij Home Depot.

Hoe kunnen we u helpen?

Bent u van plan om een veranda, pergola, woonuitbreiding of een ander type uitbouw te plaatsen?
Neem dan gerust vrijblijvend contact op met Willems veranda’s, want wij staan je graag met raad en daad bij!