Houten Vloeren En Parket

Vloeren Houten

Zoekt u een onderhoudsarme en eenvoudig te leggen parketvloer? Kies dan voor de Quick Step & Meister eiken parket lamellen met kant en klare lakken, laminaat klik-verbindingen en levenslange garanties! Verder vindt u hier het innovatieve, duurzame Meister Lindura Woodpowder parket. Bekijk de Gadero Legservice voor het professioneel laten verwerken van parket.

Deze zijn nog vele malen op te schuren en opnieuw te oliën en gaan dus een leven lang mee! Bent u echter op zoek naar een rustige plank die weinig werking vertoont? Kies dan voor de multiplanken met eiken toplaag, ook wel duoplank genoemd. Door de opbouw van deze houten lagen zal deze plank minder werking vertonen, zeer geschikt in combinatie met een vloerverwarming! Gaat u de parket lamel vloer zelf leggen? Lees hier tips en instucties voor het leggen van lamel parket.

Bij Houtspecialist Gadero heeft u keuze uit honderden verschillende typen vloeren. Kunt u toch niet exact de gewenste vloer vinden? Het Floer parket wordt in Nederland op maat geproduceerd. Zo kunnen we onze parketvloeren laten produceren naar uw wensen en exact de gewenste parketvloer leveren – mooie houten vloer. Kies bijvoorbeeld uit verschillende bewerkingen als parket met een geborstelde houtnerf, enkel of dubbel donker gerookt eiken, in een trommel verouderd retro parket of enkel een naturel geoliede houten vloer.

Houten Vloeren En Parket

U kunt ook combinaties tussen deze lamelparket bewerkingen maken als roken en borstelen. De meest populaire combinaties hebben we voor u geselecteerd. Kies bijvoorbeeld een enkel gerookt lamelparket met een witte olie. Zo wordt er bij het enkel gerookte parket wit geolied een prachtige Grey Wash look gecreëerd. Nog niet donker genoeg? Kies dan de dubbel gerookte parketvloer met witte white wash parket olie.

Voor al onze standaard lamel parket vloeren klikt u hier hier! Legt u de vloer liever in een speels visgraat verband? Bij Parket winkel Gadero hebben we verschillende soorten visgraat parket. Zo kunt u kiezen uit een standaard 60 x 12 cm visgraat vloer of bijvoorbeeld een extra groot 90 x 18 cm reuze visgraat plank.

Doordat de planken bestaan uit maatvaste multiplanken zijn deze visgraat vloeren ook makkelijk zelf te leggen. Bekijk hier ons volledige assortiment aan hippe visgraat parket vloeren! Laat je eiken visgraat vloer altijd leggen door een specialist. Liever een visgraat vloer die je eenvoudig zelf legt? Ontdek ons Visgraat Laminaat met makkelijke starterskit en click-verbinding (vloer houten).

Tegels nodig? Bekijk dan het ruime assortiment van Eurostone

Vloeren Houten

Voor alle vloeren is het van belang dat u ze eerst laat wennen aan het klimaat van de ruimte waar u ze gaat leggen. Lees ook meer over het belang van het acclimatiseren van vloeren in onze blog (houten vloer parket).

Tekst popup in beeldU bent weer welkom in onze showroom! Maak nu een afspraak in onze showroom voor écht deskundig advies over uw nieuwe houten vloer. Op 1,5 meter afstand uiteraard. Wilt u liever nog niet naar de showroom komen, dan is het ook nog steeds mogelijk om een live adviesgesprek via videobellen in te plannen.

Heeft u bij de bestelling van uw nieuwe vloer of onderhoudsproducten aangegeven dat u de bestelling zelf komt ophalen? Dan nemen wij contact met u op om een ophaaldatum en/of tijdstip af te spreken. Een bestelling ophalen zonder afspraak is voorlopig helaas nog niet mogelijk i. v.m. de aangepaste corona maatregelen.

Goedkope Houten Vloeren

Houten Vloer Parket

Kiest u voor een houten vloer of parketvloer, dan kiest u voor een vloer met vele voordelen. Een paar van de belangrijkste redenen om voor een houten vloer te kiezen: Een houten vloer zorgt voor een prachtige uitstraling in uw woning. De houten toplaag creëert een authentieke, warme en luxe sfeer en geeft uw woonkamer echt wat extra’s.

En zeg nou zelf, geeft parket niet een ontzettend aangenaam gevoel als u eroverheen loopt?Een houten vloer is een ongelofelijk duurzame vloer die jarenlang mee gaat. Heeft u duurzaamheid hoog in het vaandel staan, dan is parket dus een absolute aanrader. Ten eerste is het materiaal een stuk slijtvaster dan bijvoorbeeld laminaat of PVC.

Houten Planken Vloer

Een goede houten parketvloer kunt u meerdere malen schuren. En hoe oud uw vloer ook is, na een goede schuurbeurt ziet hij er weer prachtig uit. Als het gaat om houten vloeren maken we onderscheid tussen massief houten vloeren en lamelparket en fineerparket. Bij Luxury Floors verkopen we vooral lamelparket en fineerparket.

Houten Vloer Kopen

Dit komt doordat alleen de toplaag van hout is gemaakt en de rest van de planken uit multiplex. Ze zijn daarnaast ook goedkoper om te leggen, omdat het mogelijk is via een klikverbinding. Verlijmen is dus niet nodig. Omdat er minder hout wordt gebruikt is het productieproces van lamelparket en fineerparket milieuvriendelijker.

Goedkoop Houten Vloer

Bij lamel- of fineerparket is dit veel minder het geval. Lamelparket en fineerparket kunnen goed tegen temperatuurverschillen en gaan dus goed samen met vloerverwarming. Met lamel- en fineerparket kun je qua uitstraling echt alle kanten op. Onze collectie parketvloeren is veelzijdig en biedt voor ieder wat wils. Als het nu gaat om de look, de houtsoort of de dikte, bij Luxury Floors is alles mogelijk.

Populair is tegenwoordig de visgraat parketvloer, die zorgt voor een authentieke en sfeervolle uitstraling. Of kies eens voor 3-strook parket (met meerdere stukken hout op één plank) of de tegenhanger landhuisdelen parket. Omdat hout een natuurproduct is, is iedere plank die wij verkopen uniek. En hierin is van alles mogelijk.

Massief Houten Vloer Kopen

En ieder type hout zorgt weer voor een andere uitstraling. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor: Iedere houtsoort brengt een eigen mee. In ons assortiment vindt u houten vloeren in allerlei kleuren, zoals wit, grijs, lichtbruin en donkerbruin. Bij Luxury Floors kiezen we alleen voor parket van de allerbeste merken. Zo vindt u in ons assortiment een groot aanbod aan vloeren van het Duitse topmerk .

De parketvloeren van Meister staan door de sterke en stabiele HDF tussenlaag bekend om hun extreme duurzaamheid. Door deze tussenlaag raken Meister vloeren niet gauw beschadigd en zorgen ze ook nog eens voor een zeer goede akoestiek. houten vloer te koop. Daarnaast hebben alle houten vloeren van Meister een zeer goede beschermlaag én kiest u met de aankoop van een Meister vloer voor een milieuvriendelijk product.

Het enige wat u hoeft te doen is de stroken op maat te snijden en ze vervolgens eenvoudig in elkaar te klikken. Door de hoge kwaliteit van de kliksystemen blijven de planken goed in elkaar zitten en is het voor water en vuil onmogelijk om binnen te dringen. Besteedt u het leggen van uw houten vloer liever uit aan een professional? Dan nemen onze specialisten u graag het werk uit handen.

Houten Vloeren Kopen

Een houten vloer is bij uitstek een vloer met een lange levensduur en gaat normaal gezien decennialang mee. Toch ontkomt u niet aan regelmatig onderhoud. Naast dat u uw vloer zo veel mogelijk vrij moet houden van stof of zandkorrels, zijn er nog bepaalde vormen van periodiek onderhoud die u niet moet vergeten.

Vervolgens moet er een nieuwe laklaag worden aangebracht om de vloer weer helemaal mooi te maken. Niet voor iedere vloer is lakken overigens geschikt. Sommige houten vloeren zijn namelijk afgewerkt met olie en moeten eens in de grofweg vijf jaar worden voorzien van een nieuwe laag olie. Over het algemeen zijn houten vloeren wat duurder dan bijvoorbeeld PVC of laminaatvloeren.