Onze tips voor het kopen van de juiste tuinslang

Onze tips voor het kopen van de juiste tuinslang

Tuinslangen zijn handig voor een heleboel doeleinden. Je kunt er je tuin mee bewateren, maar natuurlijk ook de auto mee wassen of voor verkoeling zorgen in de zomer. Als je een tuinslang wilt gaan kopen, zul je al snel merken dat er veel opties te vinden zijn. Waar moet je dan op letten bij het kopen van een tuinslang? Je wilt natuurlijk graag een tuinslang van hoge kwaliteit en die je makkelijk kan gebruiken. Kies daarom altijd een goede lengte, hoe groter de tuin hoe langer de slang. Voor een kleine tuin of balkon is een slang van tien meter genoeg en voor een grote tuin zeker wel een slang van 50 meter.

 

Fijne accessoires voor bij de tuinslang

Als je een tuinslang gaat kopen, dan is het handig om meteen te kijken voor andere handige accessoires voor erbij. Koop bijvoorbeeld altijd een slangenwagen of haspel als je een lange tuinslang hebt, zodat je deze makkelijk kan oprollen en afrollen. Koop er ook altijd meteen kraanaansluitingen, koppelingen en natuurlijk tuinspuiten of broezen bij. Dan weet je zeker dat de tuinslang goed gebruikt kan worden en ook op verschillende manieren kan worden ingezet. Let bij het kopen van accessoires altijd op de diameter van de slang, zodat je zeker de juiste aansluitingen bij de slang koopt.

Een goede tuinslang online bestellen

Als we je nog een tip mogen meegeven, is het om een tuinslang online te bestellen. Door op het internet op zoek te gaan naar een goede tuinslang, kun je de opties goed vergelijken en eventueel ook ervaringen van andere gebruikers lezen. Onze aanrader is om eens een kijkje te gaan nemen in Detuinmachineshop. Hier vind je allerlei goede opties voor tuinslangen en daarnaast veel accessoires voor erbij, zoals de aansluitingen en slangenhaspels. Neem hier een kijkje en vergelijk makkelijk alle opties.

byTom