Wist je dit over metaal?

Wist je dit over metaal?

Iedereen kent het woord metaal. Metaal is eigenlijk een verzamelnaam van een grote groep scheikundige elementen. Je moet hierbij denken aan ijzer, tin, aluminium, kwik, koper, chroom en zink. Ieder metaalsoort beschikt weer over een specifieke eigenschap. De meeste metaalsoorten bestaan uit een soort legering, dat is een mengsel van allerlei verschillende metalen. Je zult merken dat de een meer verstand heeft over metaal dan de ander. Ondanks dat zal een ieder wel wat meer informatie willen weten over metaal.

Metaal gebruiken om iets te presenteren

Je kunt kiezen voor metalen displays om de producten daar op te kunnen presenteren. Je kunt een metalen display op maat laten maken. Door een op maat gemaakte metalen display kun je de producten op de kaart zetten en ervan profiteren. Voordat je de metalen display op maat laat maken is het verstandig om je wensen en ideeën door te geven. Maar ook je budget. Hierdoor kan het bedrijf waar je de metalen display laat maken daar rekening mee houden. Iedere metalen display zal een prachtig resultaat hebben en daarnaast een functioneel zelf ontworpen display die van metaal gemaakt is. Je kunt de displays combineren met andere materialen.

De voordelen van een metalen display

Je kunt metalen displays in verschillende soorten en maten bestellen. Je zou de displays van draadstaal, kokers, plaatstaal, metalen rekken en veel meer kunnen maken. Ondanks dat zitten er enkele voordelen aan een display. De voordelen hiervan zijn;

  • Ze hebben een luxe uitstraling
  • Je kunt een display op maat laten maken
  • Je zou het kunnen combineren met andere materialen
  • Het is duurzaam in gebruik
  • Het is geschikt voor permanente displays
  • De displays zijn sterk en robuust en kunnen veel gewicht hebben

Wat is een metalen inhang- en stapelmand?

Metalen draadmanden ook wel stapelmanden en inhangmanden genoemd. Kunnen worden toegepast in verschillende winkels zoals een supermarkt, bouwmarkt en andere diverse retail winkels. Hierop kunnen de winkels hun producten neerzetten om te promoten of te verkopen.

Een metalen inhangmand

Een metalen inhangmand is ideaal voor producten die niet zelfstandig kunnen blijven staan, die je niet eenvoudig kunt stapelen of juist om voor stortgoed te gebruiken. Je kunt hierbij denken aan draadmanden voor bijvoorbeeld zakken snoep of juist andere zachte verpakking om in te leggen. Je zult merken dat de producten op een nette, flexibele en overzichtelijke manier gepresenteerd wordt als je de metalen manden hiervoor gebruikt. Meestal worden deze manden gebruikt voor onder in een winkelstelling of worden ze gebruikt als actiemand bij een kopstelling.

Een metalen stapelmand

Een metalen stapelmand zal over het algemeen gebruikt worden in retail winkels zoals een drogisterij, bouwmarkt, magazijn of een toko. Een metalen stapelmand is te vergelijken met een inhangmand alleen is het zelfstandig staand en stapelbaar om op elkaar te zetten. Een stapelmand wordt niet alleen maar ter presentatie van producten gebruikt, maar ook om voorraad in op te ordenen. Je kunt de stapelmanden overal eenvoudig plaatsen zonder een stelling of wand te gebruiken.

byTom