Rexair geuren vs. alternatieve geuren

Rexair geuren vs. alternatieve geuren

Regelmatig vragen veel klanten me of ze andere geuren dan de originele van Rexair op hun Rainbow en Rainmate kunnen gebruiken. In dit bericht gaan we u alles uitleggen over het gebruik van niet-Rainbow stofzuiger geuren en Rexair geuren op uw Rainbow en Rainmate.

Rexair geuren vs. alternatieve geuren

Het belangrijkste verschil tussen een origineel Rexair geurtje en de anderen, is in feite dat Rexair zijn geurtjes uitsluitend voor gebruik met Rainbow en Rainmates maakt. dat betekent, dat ze zo worden gemaakt dat de geur lang blijft hangen wanneer ze met water worden vermengd en voorkomen dat ze vlekken maken op de waterbak van de Rainmate en Rainbow, en dat de klanten ervan verzekerd zijn dat het gebruik ervan veilig is om in te ademen.

In feite ruiken de meeste Rainbow geuren minder dan die welke op straat worden verkocht, maar sommige geuren zoals eucalyptus, violet, bessen of sinaasappel hebben een sterke en langdurige geur.

Alternatieve geuren zijn over het algemeen sterker maar worden vervaardigd voor andere toepassingen dan water, zoals verstuivers, of om te worden verwarmd.

Op de markt zijn er verschillende goede geuren, duur en vrij veilig om in te ademen, maar ze kunnen niet allemaal aromatiseren wanneer ze met water worden vermengd.

Als we het over de prijs hebben, kunnen we zeggen dat Rainbow geuren over het algemeen duurder zijn dan andere op de markt, er zijn echter veel andere bekende merken die meer kunnen kosten

Waarom beveelt Rexair geen alternatieve geuren aan?

RainMate IL en geuren
De reden is dat Rexair niet iets kan aanbevelen wat het nog niet heeft geprobeerd. Sommige geuren kunnen volkomen veilig zijn voor mens en huisdier en niet schadelijk voor de Regenboog, maar sommige andere niet. Zelfs dat sommige oliegeuren lekker kunnen ruiken in uw Rainbow of Rainmate, kunnen ze blijvend vlekken maken op uw Rainbow bak.

Vanwege dit laatste aanvaardt Rexair geen garantieclaims als er schade is ontstaan door het gebruik van niet-goedgekeurde geurstoffen

Gebruik alternatieven Geuren in Rainmate en Rainbow
Er zijn enkele alternatieven op de markt die in Rainbow en Rainmate gebruikt kunnen worden zonder de bak te beschadigen en die volkomen veilig zijn voor menselijk gebruik.

We kunnen echter geen geurstoffen aanbevelen als we ze niet eerst gedurende een lange periode hebben uitgeprobeerd, dus het zal altijd uw verantwoordelijkheid zijn om alternatieve geurstoffen in uw Rainbow te gebruiken

Veilige alternatieven op de markt

Wat betreft onze ervaring met andere geuren dan die van Rexair, kunnen we zeggen dat we er al geruime tijd veel hebben geprobeerd en gebruikt om te kunnen zeggen dat ze veilig zijn.
Deze geuren zijn geconcentreerd, sterker en gaan normaal langer mee dan die van Rexair, dus deze zijn een goede optie als u ze met uw Rainbow of Rainmate wilt gebruiken.

In dezelfde categorie hebben we ook de Eucalyptus met menthol in grote en kleine maten

byTom